Táborozás

2023.08.21

A Metamorphoses Meseterápiás Módszeren alapuló táborainkban élőszavas mesemondással, dramatikus játékkal, improvizatív mozgással és kreatív alkotással, barkácsolással élhetik meg a gyerekek a mesék világát. 

"Kalandok Szárnyán" mesetáborainkat a nyári szünetben tartjuk, 5 egymást követő napon át 5 mesével kislétszámú csoportokban. A mesefoglalkozások kerete több órára nyílik, időt biztosítva a mélyebb megéléseknek, és a mese feldolgozásának. A játékos próbákat és az alkotást a szabad levegőn, természeti környezetben élhetik át a gyerekek. Programunkat több korosztályban szervezzük, izgalmas, intenzív belső utazást kínálva aktív kikapcsolódásként a vakációra.

Foglalkozásainkat kiscsoportban (max. 12 fővel) tartjuk, 5 x 4 órában délelőttönként.
A kisiskolás táborába 7 - 10 éves gyerekeket várunk.
Ajánljuk:
*énerősítés, bátorítás, szociális kompetencia növelésére
*érzelmek kezelése, szorongások, feszültségek, félelmek oldására
*alkotó, fejlesztő tevékenységeken keresztül az érzelmi intelligencia, kreativitás fejlesztésére. 

A mesei próbákat a főhősök feladatait a szabadban kell kiállni a gyerekeknek, varázstárgyak elkészítését is nyitott környezetbe szervezzük.


"Készíts velünk varázstárgyakat" táborainkban egész napos programot nyújtunk, kis létszámú csoportokban. 5 nap - 5 mesére fűzve, a mesék szimbólumainak kétkezi megformálásán van a hangsúly, különböző kézműves technikákban alkothatnak a gyerekek. A mesékkel inspirálódva külső és belső vizuális élményeket gyűjtünk, mini kirándulásainkon mesés helyszínekre látogatunk. 

2022. június 20 - 25 Ovis tábor

2022. június 27 - július 1. Iskolás tábor

2022. augusztus 22 - 26. Kiskamasz tábor